.:: Fire Dance ::.


-
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Necromanták képességei

Go down 
SzerzőÜzenet
Alastor Mordon

avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2011. Nov. 05.

TémanyitásTárgy: Necromanták képességei   Szomb. Nov. 05, 2011 7:45 am


Nekromanták képességei:

A nekromanta több mágiaág közül is választhat, de minden mágiaágból egy egy szintet uralhat. De természetesen ezek a szintek a kor előrehaladtával, és tapasztalat szerzéssel növelhetőek lesznek. A nekromanta alapjáraton fekete mágiát használ, de ezt nem feltétlenül gonosz céllal teszi. Fő feladata az itt rekedt lelkek átsegítése a túlvilágra, ehhez pedig kénytelen fekete mágiához nyúlni. Az alap képességek, melyek minden nekomantának szükségletek feladata elvégzéséhez a csont mágia, más néven maga a necromancia. Ez a mágia ténykedésük és életük alapja, ennek segítségével végzik el munkájukat is, és ez a mágia segít nekik az életben maradásban.

Nekromancia: Minden nekromanta alap képessége, hogy hallja a lelkek kéréseit, és képes ezeket a lelkeket szolgálatba állítani ha kell, és átsegíteni a túlvilágra, ha az szükséges. Ez ALAP képesség nem kell választani. Ugyanilyen képesség az is, hogy a vámpírok minden nemű képességére a nekromanta IMMUNIS nem hatnak rá a vámpírok praktikái hiszen a vámpír sem több egyszerű hullánál. Egy halál mágus számára ugyanolyan befolyásolható mint bármi más teremtmény a nekromancián belül.

Választható képességek:

1.Szint Bábmester:
Ennek a képességnek a birtokában a nekromanta képes szolgálatába állítani, mozgásra cselekvésre kényszeríteni egy általa választott csontvázat. A puszta csont mozgatása nem igényel nagy erőkifejtést, az így teremtett szolgának nincs önálló akarata, mindenben a mágus akaratának van alárendelve.

2.Szint Szolga:
Ez a képesség a bábmester tovább fejlesztése, haladó nekromanták használják, a képesség által teremtett szolgának már részleges tudata van, de mindenképpen függ mesterének akaratától.Ezen a szinten már a classzikus zombi elképzelés van érvényben, itt már friss, vagy nem rég keletkezett testet is mozgásra tud bírni. Többnyire védelmi feladatot látnak el, masszívak jobban bírják a csontoknál, és nagyobb erőt is képviselnek.

3.Szint Ghoul:
A Ghoul a nekromancia által teremthető legnagyobb erejű teremtmény. Teljes tudattal rendelkezik de mestere bármelyik pillanatban elpusztíthatja. Hatalmas fizikai erővel rendelkezik, bármit képes elvégezni amit mestere akar. Szívósak, könnyen regenerálódnak, és nehéz őket elpusztítani. A hamvakon keresztül, a csontvázakon át bármiből teremthetőek, nem ritka hogy több test összeolvadásából készítenek egyet.

A következő mágiaág az úgynevezett vér mágia. A vérmágia lehetővé teszi az ellenfél lelassítását, vagy önmagunk regenerálását. Többnyire gyógyításra használják. Ezen felül a használója rendelkezik az alakváltás képességével, FONTOS hogy nem tudnak átalakulni más élőlényekké, de érintés útját felvehetik más emberek alakját, küllemét.

1.szint Álom:
A képesség birtokosa képes ellenfelének vérkeringését lelassítani, olyannyira hogy ettől mély álomba zuhan, és ártalmatlanná válik. Bár lehetséges lenne gyilkolni a képességgel, a nekromanták tanításai szerint a képességet TILOS GYILKOLÁSRA HASZNÁLNI.Ellenkező esetben a mágus elveszíti hatalmát, és egyszerű halandó lesz.

2.szint Féreg:
A név nem is lehetne találóbb, ugyanis szó szerint férgekre van szükség a mágia véghezviteléhez. Ez egy kisebb rangú gyógyítás amelynek lényege, hogy a szolgálatra kész férgek lerágják az elhalt hússzöveteket,amelynek helyébe aztán a nekromanta regenerálni tudja önmagát.

3.szint Vérszava:
A képesség tulajdonosa képes regenerálni a legmélyebb sebeket, képes vissza növeszteni levágott végtagokat (kivételt képez ez alól a fej). De fontos hogy a varázslathoz szükséges egy kóbor lélek önfeláldozása is,valamit valamiért.

A nekromanták kiváló méregkeverők, jártasak az alkímia tudományában éppen ezért képesek különböző italok és fiolák elkészítésére. (Ezt majd részletezzük valahogy pls.)
Ezen felül akarva akaratlanul is kapcsolatban állnak a földel, éppen ezért a földel való bizonyos mágiaágakkal is foglalkoztak. Közel sem olyan mértékben mit a mágusok, de munkájukból kifolyólak képesek manipulálni az elemet.

Föld mágia:
1. Szint Telekinézis:
A képesség tulajdonosa képes mozgatni a körülötte lévő tárgyakat, átformálni a föld alakját, vagy halmazállapotát. Képes lebegtetni a tárgyakat anélkül hogy hozzájuk érne.
2. szint Salamon kincse:
Ennek a tudásnak a birtokosa képes átalakítani a földet bármilyen más szilárd anyaggá, amely természetes formájában előfordul a földben. sziklából aranyat, az aranyból pedig homokot vagy bármi mást képes átformálni. FONTOS hogy a mágus meg gazdagodás céljával nem használhatja a képességet!!!
3.szint "Amelyből vétetett":
Ezen a szinten a mágus képes saját testét porrá, homokká változtatni, ezzel megmenekülve a komolyabb sérüléstől, eséstől, fizikai támadástól, ezen kívül bizonyos fokú utazásra is képes, a homok forma használatával. Bármikor könnyedén eljuthat bárhová.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Necromanták képességei
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Speciális Képességek (Összesítő)
» -=Unazaki klán=-
» Képesség börze
» Faj: Mutáns

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
.:: Fire Dance ::. :: BEVZETŐ :: FAJOK és képességeik-
Ugrás: